togel, token gelap, si nomer poek

jaman kiwari PLN geus ngajual leupas listrik ka rahayat, ti mimiti leutik nepi ka gede sawareh. nu di jaman baheula mah PLN noongan, kukurilingan ka kampung nulisan angka meteran, ayeuna mah tinggal ucang angge ngajual nomer, jiga esde esbe kungsi sawatara waktu kuring ditanya ku babaturan, baheula basa keur jadi tukang solder di pabrik tukang […]

kaulinan si tukang patri

Ieu yeuh wewengkon si tukang patri idek liher, keur neangan pakasaban meureun…. digihadiy.wordpress.com

Posted at 15:10 on Maret 29, 2011 | Tunda talatah | Filed Under: baraya | Lajengkeun maos

eusian…

elektronika sesa(a)t

padepokan jalmi tukang ngoprek solder, bebeledugan, kaulinan, ngagaru sawah jeung sajabana. ti ngawitan tukang patri dugi ka pendekar solder

Katagori