kaulinan si tukang patri

Ieu yeuh wewengkon si tukang patri idek liher, keur neangan pakasaban meureun…. digihadiy.wordpress.com

Posted at 15:10 on Maret 29, 2011 | Tunda talatah | Filed Under: baraya | Lajengkeun maos

Pendekar Solder dari Parhon

ieu teh bingung, naha ieu nu istrina ? atawa nu Si Dhani ? DI DIEU YEUH

Posted at 12:55 on April 14, 2009 | Tunda talatah | Filed Under: baraya | Lajengkeun maos

eusian…

elektronika sesa(a)t

padepokan jalmi tukang ngoprek solder, bebeledugan, kaulinan, ngagaru sawah jeung sajabana. ti ngawitan tukang patri dugi ka pendekar solder

Katagori


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.