kaulinan si tukang patri

Ieu yeuh wewengkon si tukang patri idek liher, keur neangan pakasaban meureun…. digihadiy.wordpress.com

Posted at 15:10 on Maret 29, 2011 | Tunda talatah | Filed Under: baraya | Lajengkeun maos

Pendekar Solder dari Parhon

ieu teh bingung, naha ieu nu istrina ? atawa nu Si Dhani ? DI DIEU YEUH

Posted at 12:55 on April 14, 2009 | Tunda talatah | Filed Under: baraya | Lajengkeun maos

eusian…

elektronika sesa(a)t

padepokan jalmi tukang ngoprek solder, bebeledugan, kaulinan, ngagaru sawah jeung sajabana. ti ngawitan tukang patri dugi ka pendekar solder

Katagori